Skip to main content

Het CIM werkt met een beperkte ploeg van gemotiveerde specialisten.

De assistent project managers zijn mensen die beginnen met weinig of geen ervaring en die worden opgeleid "on the job" in het beheer van één specifieke CIM-studie.  Wie de knepen van het vak voor zijn studie in de vingers heeft, kan later (bijkomend) op een andere studie werken.  Dit systeem heeft als voordeel dat jonge mensen leren in de diepte te werken op één project en later hun horizon kunnen verruimen in de breedte. De assistent project managers van het CIM vinden achteraf makkelijk hun weg in de media of bij de media-agentschappen.

Het zijn de senior project managers die elk verschillende studies en media overzien en leiding geven aan de assistenten. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het overleg met de sector binnen en buiten de technische commissies en strategische comités. De senior project managers waken ook over de uitwisseling van ideeën en inzichten binnen het CIM. Op die manier vermijden ze silo-denken en blijft iedereen betrokken bij alle studies.

De administratie en logistiek binnen het CIM is in handen van de verantwoordelijke voor financiën en administratie en de office manager.

Het CIM zoekt geregeld nieuwe medewerkers.
Meestal gaat het om een (assistent) project manager om bestaande studies of nieuwe projecten in goede banen te leiden, of een data scientist of een data analist. In alle gevallen gaat het om nieuwsgierige mensen met een hart voor media en onderzoek die graag willen meedraaien in een jong onderzoeksteam.

Iets voor jou?
Kijk dan of er in het kader hiernaast vacatures open staan.
Of trek je stoute schoenen aan en stuur gewoon je CV en motivatiebrief naar job@cim.be.