Home » Pers

Strategisch Comité

Hierbij vindt u de lijst van de leden van het Strategisch Comité Pers :

Naam Firma
Ilse Peeters

DPG Media

Bart Bollen Mediahuis
Jo Boone Delhaize Group
Esther Braspenning WE MEDIA
Bernard Cools Space
Mark Daemen Roularta Media Group
Christine Defour Mediabrands

30 Winter Outfit Ideas to Kill It in 2020 - Fashion Inspiration and Discovery