Home » CIM

Werken bij het CIM

Algemeen

Het CIM werkt met een beperkte ploeg van gemotiveerde specialisten.

De assistent project managers zijn mensen die beginnen met weinig of geen ervaring en die worden opgeleid "on the job" in het beheer van één specifieke CIM-studie.  Wie de knepen van het vak voor zijn studie in de vingers heeft, kan later (bijkomend) op een andere studie werken.  Dit systeem heeft als voordeel dat jonge mensen leren in de diepte te werken op één project en later hun horizon kunnen verruimen in de breedte. De assistent project managers van het CIM vinden achteraf makkelijk hun weg in de media of bij de media-agentschappen.

Het zijn de senior project managers die elk verschillende studies en media overzien en leiding geven aan de assistenten. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het overleg met de sector binnen en buiten de technische commissies en strategische comités. De senior project managers waken ook over de uitwisseling van ideeën en inzichten binnen het CIM. Op die manier vermijden ze silo-denken en blijft iedereen betrokken bij alle studies.

De administratie en logistiek binnen het CIM is in handen van de verantwoordelijke voor financiën en administratie en de office manager.

Voor wie geïnteresseerd is om te werken bij het CIM zijn er twee mogelijkheden:

  • Stage: het CIM biedt stagiairs uit het hoger onderwijs de mogelijkheid om gedurende minstens 12 weken stage te lopen (zie hieronder). Interesse? Stuur uw stageaanvraag naar vd@cim.be
  • Vaste betrekking: af en toe zal u op deze site, in de professionele pers of op jobsites een vacature vinden van het CIM. Als u daar niet wil op wachten, aarzel dan niet om uw spontane kandidatuur (CV + motivatiebrief) door te sturen naar vd@cim.be

Vacatures 

Research Manager TV & Video
Assistant Research Manager